oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 88338

Podarim: podarim otroško prilogojeno mleko novalac AR 2.

, 26.02.2011:

Original zaprto. podarim, ker ga ne potrebujemo več. Novalac AR2 za dojenčke od 6. meseca starosti naprej – Edino mleko, ki vsebuje koruzni škrob za optimalno zgoščevanje hrane v želodcu

Polivanje (bljuvanje) ali regurgitacija je pogosta težava dojenčkov v prvem letu življenja, ki se kaže kot nehoteno vračanje materinega mleka oz. hrane iz želodca v požiralnik. Pojavi se navadno takoj oz. kmalu po obroku (pri podiranju kupčka), redkeje med spanjem.

Novalac AR je namenjena dojenčkom s polivanjem. Vsebuje koruzni škrob. Hrana se zgosti v želodcu in prepreči uhajanje kisle želodčne vsebine skozi usta.

• Ne upočasnjuje praznjenja želodca.
• Zadovolji vse prehrambene potrebe dojenčka.

Trebušni krči, zaprtje, polivanje, nenehen jok brez očitnega razloga, neutolažljiv dojenček, pogosto lačen dojenček, alergija na beljakovine kravjega mleka ... so težave, ki jih lahko pomaajo rešiti mleka Novalac.

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).