oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 88964

Podarim: MUC NOSFERATU

Kranj, 03.03.2011:

Dom išče bivši prostoživečnež Nosferatu. To je črni panter, ki je malo več kot leto dni nazaj (takrat po izgledu mali pihajoči vampirček - zato tudi tako ime) poletel čez balkon na svobodo, potem pa naknadno ugotovil, da je bila to res velika napaka in se posledično zadnje čase neumorno drl po soseski, da hoče družbo, in to človeško, z roko, ki zna dolgo časa božat ... Prvi dan je osvojil posteljo. V naročju se lahko pestva v nedogled in to tudi, če ni tam na svojo pobudo, ampak si ga človek sam vzame. Neumorno (čeprav precej tiho) prede, je miren, priden in čist. Ostalih mačkov se (vsaj zaenkrat) boji in se drži bolj zase. Zaenkrat ne kaže interesa, da bi se vrnil ven. Je kastriran, dobro rejen, očitno zdrav (ko je bil mali, je bil ob kastraciji tudi testiran na FiV in FeLV in na oboje negativen). Zdaj je bil še preventivno razbolhan in razglisten. Predviden mesec kotitve: september 2009

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).