oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 83108

Podarim: Mladi kunčki

Ljubljana, 13.01.2011:

Smo mladi kunci stari 5 mesecev , večje pasme. Smo še malo plašni, ker se bivši lastnik ni ukvarjal z nami ampak nas je imel zaprte v svinjaku brez dnevne svetlobe, saj nas je namenil za zakol. Ker naša začasna skrbnica meni, da si zaslužimo boljše življeneje nam išče stalne tople domove. Radi bi odšli vsaj po 2 skupaj (samec in samica, samci so že kastrirani!), saj smo najbolj srečni v družbi pripadnika iste vrste.

Kakšen dom si želimo? Ker smo precej veliki blok odpade! Pride pa v poštev hiša z vrtom. Navajeni smo nižjih temperatur in zunanjega bivanja (prosteg tekanja po dovolj veliki, ograjeni zelenici), zvečer pa nas zaprejo v hišico (zaradi varnosti pred plenilci).

Več inf na mail!

RAZMNOŽEVANJE IN/ALI ZAKOL TEH KUNCEV JE PREPOVEDAN! Da bi jim zagotovili varen dom jih oddajamo z posvojitveno pogodbo. Takšno,kot jo dobite tudi v zavetišču,če posvojite kužka ali muco.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).