oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 82292

Podarim: MOJA ZVEZDICA JEMMA

Kranj, 07.01.2011:

Prebolela sem kugo. Ampak ne bom ti sedaj govorila o tem...Važno je, da sem zdaj zdrava in krepka mala muca. Imam sicer težave z nogicami ampak vseeno veselo skačem naokoli kot veverička in sem zelooooo prijazna. Sem posebna in zato potrebujem posebnega človeka, ki me bo imel rad in mu ne bo mar za mojo ''hibo''. Meni se sploh ne zdi pomembna, pomembno je tisto, kar lahko dava drug drugemu: toplina, nasmeh in ljubezen. Vedi, da drugačnost ni hiba, drugačnost te dvigne iz množice...

Podatki o muci: nanjo se zlahka navežeš in ne opaziš njene posebnosti. Je krasna mala muca, ki je zelo živahna in igriva.

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).