oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 80422

Podarim: Odrasla morska prašička iščeta nov dom

Celje, 18.12.2010:

Ljubitelju morskih prašičkov oddam samčka (vsakega posebej, ker se ne razumeta).Primorana sem ju oddati zaradi celega kupa zadev, ki so precej osebne.
Zanju si res želim odgovornega lastnika, ki bo zanju imel čas in druge pogoje.

Samček, ki ima dolgo dlako rjave barve (ime mu je Miško)je star nekje od treh do štirih let (nisem prvi lastnik in je starost vprašanje). Ima zelo zanimiv temperament, je radoveden in rad raziskuje okolico kletke ali vrt. Oddala bi ga samo odrasli osebi, ki bi imela možnost, da ga izpusti, da se vsak dan vsaj malo sprehodi po okolici kletke, saj je le-ta zelo majhna. Jaz sem imela zanj poleg kletke narejeno posebno ogrado.

Samček s kratko sivo dlako (ime mu je Polh) je star 2 leti. Do ljudi je razmeroma plašen- do drugega samčka pa je bil oster. Je zelo ljubek. Kljub svoji nekoliko boječi naravi je prav prijetna domača živalca. Zelo primeren za domačo živalco, otroka starega 9+ let.
Oba morska prašička sta zdrava, pri vsakem od njiju dam zraven njegovo kletko in pripadajočo opremo, posodice...Poleg tega pa tudi plastični box za prenašanje in enemu tudi tehtnico.
Najraje bi ju oddala nekomu, ki ima kaj izkušenj s tem kako skrbeti za morskega prašička ali se je vsaj pripravljen dobro pozanimati kaj potrebujejo in česa ne smejo.
Prosim ne kontaktirajte me tisti, ki bi jih prodajali naprej ali bi jih vzeli za hrano ali za darilo nekomu za katerega ne veste, da si prašička res želi (in ima pogoje (čas, denar za hrano in steljo...)).
Če me kontaktirate po telefonu vas prosim, da kličete zgolj med 11 in 17 uro. Sms in email pa seveda kadarkoli.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).