oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 80374

Podarim: Super priložnost

Vuzenica, 18.12.2010:

Podjetje nam nudi sodelovanje z odličnimi pogoji, kjer lahko z malo truda v kratkem času pridete do rednega mesečnega priliva s povečevanjem iz meseca v mesec.

Bistvo je najem domene in strežnika, kar dobite za 10/mesec. Kjerkoli zakupite domeno in strežnik, boste za to morali tudi plačati. Ker vemo, da je razpoložljivost .com (commercial) domen vse bolj omejena in so vedno bolj zasedene, je GDI podjetje uvedlo .ws (website) domene in imajo za prodajo teh tudi licenco. Poleg gostovanja na njihovih strežnikih in najema domene pa Vam ponujajo tudi možnost zaslužka tako, da privabite čimveč članov in s tem širite podjetje, za kar ste tudi plačani, saj ste jim ustvarili dobiček. Od tega podjetje zadrži 50 zase, 50 pa razdelijo med člane v 5.nivojih (10 na člana).

Več si lahko preberete na spletni strani: www.jeznik.ws



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).