oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 76229

Potrebujem: Ozvočenje za klub

11.11.2010:

Če ima mogoče kdo na zalogi kaj starejše HI-FI (ali koncertne) opreme, ki mu leži okoli (nekaj časa nazaj se je podarjala celotna disko oprema, ki jo je nažalost dobil nekdo, ki je sploh ne potrebuje saj jo sedaj nesramno drago prodaja, (zraven je še eden bogatejših slovencev) bi nam zelo prav prišla, ker postavljamo na Gorenjskem klub za mladino, kjer bi bile razne delavnice splošne AV izobrazbe, učilnica kitare, bobnov,...itd) in ker smo vsi ustanovitelji študenti si nekako ne moremo privoščiti kaj novejšega, tako da če je kdo ki je to ravno menjal ali ima kakšno starejšo mešalko, mikrofon, ojačevalec.. se toplo priporočamo in vnaprej zahvaljujemo - stran društva je na žalost še v izdelavi (www.kdaj.org), lp



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).