oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 76056

Potrebujem: nujno potrebujem dele za R 4 - katrco

10.11.2010:

Pozdravljeni!
Sorodnik je delal v Vegradu in je brez službe in kakršnih finančnih dohodkov. Je sladkorni bolnik in je odvisen od lastnega prevoza. Ima pa vozilo, R4 GTL - katrco, letnik 1992, ki ima dober motor, fuč pa oba prednja zunanja(L+D) in oba zadnja zunanja (L+D) blatnika od kita s črno črto navzdol. Tudi zadnjega odbijača nima, pa zadnje klučavnice na vratih in mehanizma za zapiranje voznikove šipe, ker so mu to vse ukradli. Čez en mesec mu poteče registracija in bi mu sorodniki radi avtomobil popravili in usposobili in plačali zavarovanje, da se bo lahko vozil do zdravnika in po obveznostih.
Če je kje kakšen dobrotnik, ki te dele ima (seveda, da so še uporabni in nepoškodovani) in bi jih podaril ali za simbolično ceno prodal, se mi naj prosim javi na mail: nidnarjadnarjani@gmail.com
Prisrčna hvala!
p.s.: Priločena slika je identična njegovemu vozilu.



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).