oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 75609

Podarim: Kupone podarim za brezplačno priključnnino na Tušmobil v vred.10eur

, 06.11.2010:

Podarim kupone za brezplačno priključnino na TUšmobil. Si želite nov mobilni telefon, so vaši stroški pri sedanjem operaterju preveliki....razmišljate o menjavi operaterja???? potem je to priložnost za vas.

Ob predložitvi kupona vam ne bodo zaračunali priključnine v vrednosti 10 EUR.

Priporočam paket 25 kjer boste za 25Eur mesečno lahko klicali v vsa slovenska omrežja in sicer imate 300 minut, 200 sms-ov pa še možnost odličnega telefona za samo 1 EUR.
Ali pa paket Tušmobil vesolje ki vsebuje: 2010 pogovorov, 2010 sms -sporočil, 2010 MB prenosa podatkov znotraj tušmobilovega omrežja in 210 min pogovorov v vsa slovenska omrežja...


Ker so stroški vsak dan večji zmanjšajmo to tam kjer lahko....


Ekskluzivno za člane TUš kluba: Član Tuš kluba lahko izbere še 3 prijatelje in vsi štirje med seboj kličejo povsem brezplačno.!!!


Kupone pošljem na lasnte stroške!!

Lp
Gašper

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).