oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 69968

Podarim: Tiskalnik Epson Stylus Color 300

Ljubljana, 20.09.2010:

Podarim starejši tiskalnik Epson Stylus Color 300, bil več let v škatli tako da za delovanje ne jamčim, a kolikor se poznam pokvarjenega ne bi pospravljal ampak bi ga že davno vrgel proč tako da mislim da bi moral delovati, sploh če ga pogleda nekdo ki se malce spozna na tiskalnike. Čeprav je star je bil v resnici zelo malo v uporabi, kljub vsemu pa se je nekje uspel izgubiti napajalni kabel, ki pa je precej standarden v računalništvu in se ga zato ne bi smelo biti težko dobiti. Enak je kot kabel ki je na sliki, le da omenjeni žal ni naprodaj saj pripada mojemu računalniku. Prevzem v Ljubljani.

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).