oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 62700

Podarim: Mini Hi-Fi stolp Sony RXD7

Novo mesto, 18.07.2010:

Podarim starejši Sony-jev mini Hi-Fi z oznako Sony RXD7. Pri nas doma je že celo večnost, je pa na CD in navadne kasete. USB, Bluetooth in wi-fi so bili za tiste čase misterij. Ima pa poleg starosti tudi 2 težavici - Leva vrata za kasete odprejo zelo počasi, desna pa se ne, zato je treba najprej pritisniti, potem pa povleči vratca ven. Drugače predvajanje kaset deluje. Druga težavica pa je, da pri nekaterih CD-jih škrta in jih ne more prebrati. Zakaj to, pojma nimam in je glede te zadeve en velik srečelov, saj nekatere CD-je prebere, nekatere pa ne. Zato smo se odločili, da se ga znebimo in ta prostor kjer trenutno je, izkoristimo za kaj bolj pametnega. Najraje bi videl, da se ga prevzame osebno v Novem mestu (drugje ne), zato ker bi bila poštnina kar precej visoka.

Priložena slika prikazuje trenutno stanje. Zraven prideta daljinec ter antena za radio in to bi bilo to.

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).