oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 61912

Podarim: sesalec-izkusnja

Ankaran/Ancarano, 09.07.2010:

Zdravo! jaz sem totalno navdusena nad sesalnikom Samsung SC-5135H. Moznost sem imela preizkusiti sesalnik vreden 1800eur, vendar za moje potrebe se lahko tudi ta skrije pred mojim novim sesalnikom za 50eur(v akciji, sicer 72eur). Doma imamo psa, tako da se pri nas sesa vsak dan, tako da mislim da mam kr izkusnje s tem. Sesalnik je majhen, okreten, primeren za vse skrite "luknje" povprecnega doma, je lahek in hiter. Ima le 1600W moči motorja tako da je tudi energijsko varčen , povleka(moč sesanja) pa ima kar 400W, kar pomeni da se kar prisesa na tla ko sesa in takoj vso umazanijo povlece vase! velikokrat se ljudje motijo ko gledajo moč motorja, kar nima veze s tem kako moc sesanja ima sesalec!poleg tega ima moderno cev, zelo podobno tisti pri sesalniku za 1800eur, za katero pravijo naj se ne bi lomila in upam da bo res tako, saj nam je pri prejsnjih sesalnikih vedno precej hitro pocila! Potem ima se dodaten filter v katerem se zbirajo tudi smeti in ti prišpara se kako vrecko, lahko pa si kupis vrecko za veckratno uporabo!
Jaz vam le povem, da je sesanje ce mas psa enostavno nujnost, vendar sedaj celo uzivam v sesanju saj se mi zdi da hitreje sploh ne bi moglo it!
Upam da bo komu prisel prav ta nasvet, saj sem kar nekaj casa in energije potrosila na nakup sesalca in sem z njim max zadovoljna! In konec koncev je res tudi lep!;)))
LP

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).