oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 6005

Potrebujem: dvigalo?

11.12.2007:

Dober dan. Ker ne vem kam naj se obrnem mi je danes prišlo na misel, da še vas dragi bralci in bralke prosim za pomoč. Od leta 2001 sem na inv.vozicku. Žal me je prizadela neka redka bolezen(tako kot mojega očeta) a se vseeno ne dam.

Hvala bogu da sem našel tudi punco, katero imam zelo rad. Imava pa en resen problem. Punca živi v prvem nadstropju brez dvigala. Pozanimala sva se naokoli in verjeli ali ne, da ne najdeš dvigala ceneje kot 10.000€. Najini dohodki(poleg dohodkov staršev) niso ravno veliki da bi si le tega lahko privoščila. Pa sem pomislil da če bi našel samo 1000 ljudi(manj kot 0,05% prebvalstva v Sloveniji), ki bi bili pripravljeni dati samo 10 evrov bi ga pa le lahko imela. Kaj pravite na to? Bi bili pripravljeni pomagat kolikor je pač v vaših močeh. Ni nujno da bi zbrali vseh 10.000€, želiva pa si da nama vsaj malo olajšata nakup.



Prispevke zbirava preko računa društva paraplegikov. Če koga zanima, mi za podrobnosti pišite na mail.





Lepo vas pozdravljam. Sašo

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).