oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 59197

Potrebujem: 40 basna harmonika, funkcionalna

10.06.2010:

Pozdravljeni!

V Kampali (Uganda, Afrika) z ugandskimi glasbeniki pripravljamo projekt, v katerem bomo mladim in nadarjenim ugandskim glasbenikom, ki nimajo pogojev za ustavarjanje, pomagali pri razvijanju njihovih talentov.
Prostor za vaje, muziciranje..že imamo, tudi nekaj inštrumentov smo že dobili v dar iz različnih koncev sveta.
Ker sem sama ravno na obisku v Sloveniji, tudi sama zbiram vse sorte inštrumentov. V tem hipu bi najbolj potrebovali naslednje:
- mini, 40 ali 48 basno harmoniko (če je možno, s torbo ...ugandski glasbeniki so nad harmoniko navdušeni(igrajo na mojo Violieto III iz leta 1973) in si blazno želijo harmonike...čimmanjše, prosim, da jo lahko odnesem dol
- kovček za alt saksofon (in karkoli uporabnega za ta inštrument...imamo mladega saksofonista, ki sax ima, nima pa nič drugega)
- mini, a močan ojačevalec za kitaro (in karkoli za kitaro, el. kitaro...npr. efekti ipd. (čimmanjše predmete prosim, jaz jih nesem v prtljagi...)
- note, besedila...ipd. v angleščini (edini pogoj je angleščina) - zelo veseli bi bili notnih zapisov jazz standardov.

V imenu mladega, še nepoimenovanega centra v Kampali (Uganda) - HVALA!
V primeru donacije Vas bom sproti obveščala (z fogtografijami in zgodbami) o poteku in razvoju projekta, spoznavali pa boste lahko tudi naše mlade glasbenike, ki bodo dobili glasbila in opremo v uporabo.

Lepo pozdravljam,
Katja Lenart / Quagala Magua

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).