oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 57451

Podarim: POVABILO

Ljubljana, 22.05.2010:

Če želite v zameno za gledanje filmčkov dolgih 30s - 5min (trailerjev, spotov, animacij) dobiti iPod, iPad, MacBook, konzole ali oblačila, ročne ure, prstani ali tudi denar(PayPal), skuter(novost ki prihaja)...in še več... mi sporočite po mailu in poslal vam bom povabilo, kjer se boste registrirali na to stran.
Registracija je možna samo preko vabila druge osebe.
Dobivate točke ki jih potem vnovčite za katerikoli izdelek. Dobite 2 ali 4 točke za vsak ogled (npr. za MacBook potrebujete 4000, za iPad 3500, za iPod 1300...)

Točke dobiš tudi ob vsakodnevni prijavi in dnevnem odgovoru, pa seveda za gledanje kratkih filmčkov. Na to stran prideš samo če te nekdo povabi. Nobenih reklam ali spamov ne boste dobivali na mail.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).