oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 57309

Podarim: PODARIM JAR ZA ENO OSEBO

Zagorje ob Savi, 20.05.2010:

PODARIM JAR ZA ENO OSEBO, ENA OSEBA PLAČA ARANŽMA.


Program potovanja

1. dan (21.06.): LJUBLJANA – JUŽNA AFRIKA
Zbirališče potnikov na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana v popoldanskem času in polet posebnega letala proti Port Elizabethu. Večerja na letalu in nočni let.

2. dan (22.06.): PORT ELIZABETH
Po pristanku na letališču v mestu Port Elizabeth, mestu v zalivu Nelsona Mandele, panoramski ogled mesta: ura Vasca da Game, mošeja, mestna hiša, Donkin Reserve, St.Georges Park, Boardwalk (daljši postanek) in South Beach. Sledi vožnja do hotela in namestitev. Prenočevanje.

3. dan (23.06.): PORT ELIZABETH / zajtrk
Po zajtrku prosto do odhoda na nogometno tekmo Slovenija – Anglija, ki bo ob 16.00 na stadionu Nelson Mandela Bay. Po koncu tekme povratek v hotel in prenočevanje.

4. dan (24.06.): PORT ELIZABETH – EVROPA / zajtrk
Po zajtrku se boste podali do naravnega rezervata slonov Addo Elephant National Park. Sledila bo vožnja po parku, med katero boste lahko občudovali divje živali, ki prosto živijo v parku: slone (v parku jih je kar 450), črne nosoroge, zebre, bivole, hijene, antilope, svinje bradavičarke in če bo sreča, boste videli tudi leoparda. Po ogledu parka sledi vožnja do letališča v mestu Port Elizabeth. Zvečer let posebnega letala proti Evropi. Večerja na letalu in nočni let.

5. dan (25.06.): EVROPA – LJUBLJANA
V dopoldanskih urah pristanek posebnega letala na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana.

VIZUM: Trenutno slovenski državljani potrebujemo vizum za obisk Južne Afrike. Za ureditev vizuma na Dunaju potrebujemo 3 tedne pred odhodom potni list, podpisan, veljaven še najmanj 30 dni po končanem potovanju, z eno prazno stranjo, kamor se odtisne vizum in eno prazno sosednjo stranjo, kamor odtisnejo vstopni in izstopni žig, 1 fotografijo, 1 izpolnjen obrazec (prejmete ob prijavi), potrdilo o sredstvih na bančnem računu od banke, izdano v angleškem ali nemškem jeziku (v kolikor stranka ni zaposlena), oziroma potrdilo o zaposlitvi ali šolanju, izstavljeno v angleškem ali nemškem jeziku, ali zadnji odrezek od pokojnine. Po zagotovilih južnoafriških oblati pa bo turistični vizum za slovenske državljane ukinjen pred začetkom svetovnega prvenstva v nogometu.


INF: 031690385

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).