oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 5680

Potrebujem: NUJNA POMOČ DRUŽINI V STISKI

30.11.2007:

Pozdravljeni.Obračam se na dobre ljudi,ki jim ni vseeno za sočloveka. Sem samohranilec z dvema hčerkama,trenutno brez zaposlitve. Pred tremi leti je bila naša družina na POP TV, kjer so mi ljudje pomagali prebroditi najhujšo zimo.Zbrali so nekaj denarja,poslali nekaj hrane in igrač za hčerki. Toda sedaj sem zopet na istem,kot smo bili.Denarja ni,da si kupimo najosnovnejše.Bližajo se prazniki,nimamo hrane,drv,denarja za osnovne stvari. Če bi mi kdo hotel priskočiti na pomoč s finančno ali kakršnokoli drugo pomočjo,mu bom nadvse hvaležen.Lahko me pokličete ali me obiščete na naslovu. Moj naslov pa je:
ROBERT VAVTAR
TEMENICA 40 A
1296 ŠENTVID PRI STIČNI

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).