oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 55614

Podarim: Lockerz - podarjam 5000 točk

Maribor, 01.05.2010:

Pozdrav!

V: Kaj je lockerz.com?

O: lockerz.com je stran, na kateri igraš igre, poslušaš musko, odgovarjaš na ankete in gledaš videe. Zaenkrat je še v fazi razvijanja, zato se lahko registriraš samo s povabilom. Poleg vsega tega, pa z vsakim ogledom in odgovorom, dobivaš točke. Čez čas, se le-te naberejo in jih lahko zamenjate za kakšno od mamljivih nagrad. Recimo ipod touch je za 300 točk, na dan pa lahko dobiš okol 30 točk in več. Stran od vas ne zahteva nikakršnih osebnih podatkov, niti številk transakcijskih računov itd. Vse nagrade, ki so jih člani že dobili, si lahko ogledate na Youtube-u.

Sedaj pa najleše!

Ker so seveda iznajdljivi internetni freaki vedno en korak pred administratorji, so že iznašli pot do brezplačnih in takojšnjih 5000 točk, ki ti lahko takoj prinesejo ogromno daril.

Vse sem vam lepo razložil na strani http://www.youtube.com/watch?v=1tA8pNsZ49g .
Če želite te brezplačne točke, me kontaktirajte in poslal vam bom povabilo na stran.

Pa veliko užitkov in veselja!!!

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).