oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 55529

Podarim: Prenosnik HP - preberi opombe!

Visoko, 30.04.2010:

Lp,

sluzbeni prenosnik, star leto in pol, zame ni vec v uporabi, firma pa raje naroci novega kot starega da v popravilo...napaka na tem je da ne dela vec tisti kvadratek, kjer s prstom drsimo-kao za miško(touchpad) če prikljucite navadno misko pa prenosnik dela normalno.

Specifikacije racunalnika so zelo dobre(core i5, 2gb ram, ati HD graficna, 17' zaslon) skratka odlicen racunalnik... Sam sem ze dobil drugega torej tega ne rabim.

Laptop je izven garancije,

***ne pišite če je laptop še pri meni ali pa če je že oddan!***oglas bo odprt do 1maja 23.59 zvecer***do takrat ne odpisem NIKOMUR, takrat pa tudi izberem primernega obdarovanca***

Lep pozdrav,
Alan Kastler, Visoko, Kranj.

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).