oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 54480

Podarim: Smotani folk

Maribor, 18.04.2010:

Sem si prejšnji teden rezervirala dvosed in fotelj, ki ga je en gospod iz Mb podarjal. Se dogovoriva, da mi ga rezervira , ker je odvoz podarjenega mogoč komaj ponedeljek ali torek ( jutri ali pojutrišnjem), saj je gospod čakal na novo sedežno in bi podarjeno oddal komaj ko mu pripeljejo novo. Pa sva bila dogovorjena da ga jaz danes pokličem in se dogovoriva, pa ga kličem in me nahruli, da zakaj pa ga nisem že zjutraj poklicala, da sedaj pa jo je en gospod iz.... odpeljal. Češ da on se je z dvema (z mano in tem gospodom ) dogovoril in obema je obljubil, da je rezervirana. KRETEN!!!!!!! Jaz pa sem ga klicala ob 15h, on pa mene nahruli, da zakaj pa ga nisem že zjutraj poklicala. Eni, pa so res prepotentneži pokvarjeni. zakaj potem nekaj obljubi in ti garantira da je rezervirano samo zate potem pa tako štalo naredi. KRETEN!!!!

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).