oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 52626

Podarim: VHS kaseta-Corellijeva mandolina V ITALIJANŠČINI

Postojna, 29.03.2010:


• romantična vojna drama, ZDA, 2001, 130 min.
• Režija: John Madden
• Igrajo: Nicolas Cage, Penelope Cruz, Christian Bale, David Morissey, Irene Papas, John Hurt
• Scenarij: Shawn Slovo
• Glasba: Stephen Warbeck
• Studio: Miramax Films

Vsebina: Ko se stotnik Antonio Corelli (Nicolas Cage) in njegovi možje med 2. svetovno vojno izkrcajo na neokrnjenem grškem otoku Kefalonijo, mislijo, da so prišli na brezskrbne počitnice, saj je vojna daleč stran. Trmasta in ambiciozna domačinka Pelagia (Penelope Cruz) in domačini sprva zavračajo nezaželene goste, toda italijanski šarm in strast do življenja sta močnejša od kulturnih in vojnih razlik. Pelagia vidi v Corelliju moškega polnega ljubezni - do življenja, glasbe in do nje. Na žalost pa vojna pokaže zobe tudi na idilični Kefaloniji in za vedno zmoti mir, ki je zavladal med domačini in italijanskimi vojaki. Nežna vez, ki se je stkala med Antonijem in Pelagio, je v nevarnosti. Stotnik Corelli se mora končno soočiti s kruto resničnostjo in se sprijazniti z dejstvom, da bo moral zapustiti otok in ljubljeno žensko. Pelagia mora priznati svojo nemoč proti vojni in se posloviti od ljubimca, ne da bi vedela, ali se bosta še kdaj srečala.


OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).