oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 52439

Podarim: nova chat stran - Sitetalk

Medvode, 27.03.2010:

Skratka vpiši se da si rezerviraš pozicijo - je brezplačno.

Pošiljam link za novo spletno stran:
www.sitetalk.com/limonca

S klikom nanj se vam odpre okence za registracijo v novo spletno skupnost SiteTalk, ki je brezplačna.

To je naša vizija v sitetalk.com zagotoviti vsem z več jezikovno, večnamensko Social Network Platformo.
Izdelki in storitve so na naslednjih področjih: online zabave, spletno nakupovanje, Finančne storitve, Travel, telekomunikacije, zavarovanje, zdravje in dobro počutje, mediji, oglaševanje, Osebni razvoj in izobraževanje, Lifestyle, Charity.

Kot uporabnik brskalnika SITETALK boš deležen tudi super ugodnosti!
Naj navedem samo enega ;
v Sloveniji in v drugih evropskih državah bo že v startu z nekaj doplačila na voljo vsakemu, ki se brezplačno registrira na SITETALK, mnogo lokacij (hoteli,restavracije), kjer bomo člani lahko za ceno zajtrka in večerje še celo brezplačno prenočili.
Primer: če je polpenzion nekje 50 eur, bomo vsi, ki se brezplačno včlanimo na Sitetalk (obvezno morate biti povabljeni na včlanitev) imeli vse ugodnosti, s tem da bomo plačali namesto 50 eur le 15 eur.To bomo lahko koristili od 2-6 dni. A kjeĐ Lahko pogledate na linku spodaj:
http://www.connexgroup.net/holidayplus/

Ko boš registriran, posredujete naprej to informacijo in pripišite svoj refferer oz. sicer svoj username, ki si ga sami izberete!!!

Vsak, ki se bo registriral v to skupnost, bo za vedno v tvoji liniji. V kolikor se bo kdorkoli kadarkoli kasneje odločil, da bo začel uporabljati izdelke, ugodnosti in ponudbe, ki jih je možno tukaj izkoristiti, boste vi od tega tudi plačani.

Lep pozdrav in veliko užitkov.

PS: v primeru kakšnih koli nejasnosti ali želji po večji obrazložitvi, mi pišite

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).