oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 52295

Potrebujem: PROSIVA ZA GLAS :)

25.03.2010:

Pozdravljeni! :)

Julija lani se nama je uresničila največja želja - po skoraj dveh letih truda naju je test nosečnosti končno razveselil :)) Aprila bom postala mamica, rok imam 20.4., na dan, ko se je rodil Hitler :-D ... Zadnjih devet mesecev sicer ni bilo popolnih, saj so zdravniki napovedali, da imam veliko možnosti za prezgodnji porod... Na porodniško nisem šla, saj nisem redno zaposlena...in ko bi morala počivati doma, sem delala dve službi, da je šlo čez mesec in je ostalo še za prihodnje mesece, ko se nam pridruži še en fantek :) ... Hvala bogu se je vse izšlo v redu in trenutno sem izven nevarnosti, imam namreč le še en mesec :) ... Mali pa nas vseeno ne uboga in se na vsakem pregledu obrne stran in nam nikakor noče razkriti svojega obrazka :) ...tako smo vsi še bolj neučakani, saj bi ga tako radi že videli....Najbolj neučakana pa je moja boljša polovica, ki se nikakor ne more navaditi na moje hormone, ki so vsak mesec (tako pravi) bolj naporni :)) ... Kaj šele bo, ko bo imel zraven sebe še eno "tečnobico":)) ... da mi nebi ušel (:-D), sem naju prijavila na sanjsko poroko, ki jo letos organizira revija Nika (brezplačna priloga Nedeljskega dnevnika in Dnevnika ob sredah) ... Da bi se uvrstila čim višje, morava zbrati čim več glasov....zato vas vse, ki tole berete, prosiva - če imate doma Niko in še nimate svojega favorita, na prijavnico vpišite številko 17 in svoje podatke (saj vsak teden podeljujejo tudi praktične nagrade)...če imate fajn šefa in služben telefon, pa lahko vtipkate POROKA 17 na 3131 (1.99eur) ... Revije tudi odkupiva...

Hvalaaa, brez zamer in lepe pozdravčke vsem Srečkam in Srečkom :)))

Nuška & Marko

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).