oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 51911

Podarim: Lockerz invite najhitreje do nagrade: psp, wii, xbox, pc, laptop, igre

Ljubljana, 21.03.2010:

Lockerz.com je stran na kateri si nabiraš točke in jih zamenjaš za darilo. Stran je popolnoma brezplačna. Potrebujete le povabilo ki ga dobite pri meni.

Kako priti do točkĐ

Vsak dan ko pridete na to stran in kliknete okenček v spodnjem levem kotu dobite 2 (točki) in odgovorite na preprosto vprašanje ki vam prinese naslednja 2.

Menjava točk za darilo

Točke lahko zamenjate le 1x mesečno. Darila so pa od ozadji za namizje do macbooka, računalniške igre, ipod, filmi, majice, iphone,
najrazničnejše tv konzole (wii, ps3...)... Vse je brezplačno, tudi poštnina. (potrebno je plačati le carino za izdelke nad določeno vrednostjo (ne vem koliko)


za povabilo mi pošljite sporočilo noter pa vaš email. povabilo dobite kar se da hitro, ponavadi v roku ene ure





keywords: iphone, psp, nokia, playstation, PS3, xbox, gucci, DVD, igre, PC, zastonj, poceni, ozadja

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).