oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 50807

Potrebujem: računalniki za invalide Bivalne enote

08.03.2010:

Smo Posebni socialnovarstveni Zavod Prizma Ponikve. V okviru Zavoda Prizma Ponikve delujejo bivalne enote, ki so locirane v Mengšu, Utiku in Sodražici. Ti ljudje so prestali veliko hudega, njihove usode so pretresljive. Trudimo se vzpostaviti takšne pogoje, ki jim bodo postopoma omogočili ponovno vrnitev v samostojno življenje.
Želimo si da bi bili naši stanovalci aktivni in čimbolj socializirani. Prejemajo le minimalno žepnino v višini 20 euro na mesec, ki pa mora pokriti vse njihove potrebe zato si mnogih, pogosto nujnih pripomočkov ne morejo privoščiti, kaj šele kakšnih "nadstandardnih". Izvajamo računalniške tečaje in spodbujamo uporabo PC-jev in interneta.

Zatorej... če imate kak delujoč računalnik ali kako podobno napravo(TV, radio, video rekorder,...) jo bomo izredno veseli in se vam že vnaprej zahvaljujemo.

hvala!!!
Gašper

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).