oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 50519

Podarim: lyoness rabatna kartica

Rakek, 05.03.2010:

Dobila sem priložnost sodelovanja z podjetjem Lyoness, kateri izdaja rabatno kartico.Če jo želiš ti jo lahko podarim je brezobvezna , hkrati pa ti daje popust v določeih trgovinah. poslovni parnerji organiziramo oddajo trga tej kartici. prepričana sem da je v teh časih to res izredna priložnost, ki seveda nima nobene veze s prodajo ali kako drugo podobno zadevo. mislim, da nebi šla zadeva mimo tebe, zato če te ta zadeva v kakršnem koli smislu zanima me lahko kontaktiraš na mobitel: 051359440 ali email: apeckaj@gmail.com in se pogovorimo v tej smeri. Zame je stvar fenomenalna in bi jo želela še komu pokazati. lp

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).