oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 48772

Podarim: podarim termin za apartma v čudovitem kraju Žaborič

Celje, 12.02.2010:

UGODNO Oddajamo privatne apartmaje v čudovitem kraju Žaborič, 8km južneje od Šibenika. Apartmaji so lepo urejeni in kompletno opremljeni za preživljanje daljšega dopusta. Od morja so odaljeni 60m. Vsi apartmaji imajo tudi pogled na morje. V bližini se nahaja 8 prijetnih z borovci poraslih otočkov z naravno senco in čudovitimi položnimi lepo dostopnimi plažami. V bližini je veliko lepih zalivov do katerih boste lahko prišli peš ali z avtomobilom. V bližini je tudi lovski rezervat obdan z lepo ohranjenim zidom (obramba pred turškimi napadi), ob katerem se boste lahko peš sprehodili po vsem polotoku in iz katerega boste imeli prekrasen panoramski pogled na bližnje otoke in prekrasne zalivčke. Možnosti za kopanje, potapljanje kakor tudi za izlete v bližnjo in daljno
okolico je v izobilju. Cene apartmajev ; pritličje (5 - 6 oseb) 45eur, apartma v nadstropju (3 - 4 oseb) 35eur, apartma v nadstropju (3 osebe) 30eur.Vsi apartmaji imajo prekrasen pogled na morje, popolnoma svoj vhod, teraso (balkon) na katerem je miza in stoli ter še obilo prostora za športne rekvizite.
Plačilo rezervacije je 100eur ostalo po letovanju preden zapustite apartma na kraju samem. Vsi apartmaji imajo prekrasen pogled na morje, popolnoma svoj vhod, teraso(balkon)na katerem je miza in stoli ter še obilo prostora za športne rekvizite.V kolikor imate kakšno plovilo ga lahko privežete pred glavno plažo ki je od apartmajev odaljena 60m. Apartma je kompletno opremljen vse kar potrebujete za kuhanje vas čaka v apartmaju (razen hrane, čistil, začimb, kuhinjskih krp).Poteljnina, brisače vas čakajo v apartmaju, menjajo se po potrebi.Za čiščenje apartmaja poskrbi lastnik - vi ga zapustite v normalnem stanju.Ura prihoda in odhoda se predhodno dogovori z lastnikom (glede na prihod smene kateri dan pridejo novi gostje). informacije na email:
aleksander.senegacnik@amis.net
telefon:031 200 246 ali 03 5740058.

nekaj fotografij na:
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=1916

http://www.mojoglasnik.com/oglasnik/oglas/221329

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).