oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 48516

Podarim: Pralni stroj Candy (nedelujoč, primeren za rezervne dele)

Kamnik, 09.02.2010:

Pralni stroj je okoli 10 let star, na videz zelo lepo ohranjen vendar žal nedelujoč. Od dodatnih funkcij ima le gumb za polovično polnjenje vode in regulacijo temperature.

Tudi motor je že malce iztrošen (včasih težko obrne polno naložen boben perila), pred tednom dni pa je nehal delovati tudi motorček, ki poganja programator. Pralni stroj sem pregledal in žal popravilo motorčka ni mogoče in bi bilo potrebno zamenjati celoten programator.

Pralni stroj vam brezplačno odstopim, če vam bi prišel prav (se spoznate na popravila/obnovo ali bi ga lahko uporabili za dele), čez dva dni pa ga bom peljal v trgovino, ker kupujem novega.

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).