oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 47911

Podarim: Nosečniška oblačila št. 46

Ormož, 02.02.2010:

Podarim ene nosečniške hlače olivno zelene barve-kargo model, eno rjavo trenerko spodnji del in eno ali dve majici z dolgimi rokavi in dva puloverja, ki sem ju nosila med nosečnostjo, hlače so bile kar precej nošene, ostalo je pa dobro ohranjeno in nosljivo tudi po koncu nosečnosti, ker je kupljeno v "normalni" trgovini pač večje velikosti. Priložim še 4 nosečniške visoke nogavice, ki pridejo čez trebuh, dvoje so še zapakirane.

Na voljo je tudi srednje dolgo jakno- plašč iz volne, dolžina nekje do sredi meč, temno sive melirane barve, nosila sem ga celo nosečnost do konca.

V primeru pošiljanja je poštnina vaša, ker je tega veliko vedite, da poštnina ne bo majhna, sploh že vzamete še jakno, ki je precej težka. Tako da se javite tisti, ki boste poštnino tudi zmogli poravnati.

OBLAČILA ODDANA,SAMO PLAŠČEK JE ŠE NA VOLJO.

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).