oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 158316

Podarim: Dolgodlaki maček

Ljubljana - črnuče, 08.11.2012:

Naš muc Janko išče novega lastnika. Janko je dolgodlaki mešanček sive barve. Star je že 8 let vendar leta dobro skriva. Navajen je samo na notranje prostore. Čistoča mu ne dela težav za stranišče uporablja pesek, ne hodi na posteljo/kavč, prav tako ne izsiljuje za hrano kadar kdo je. Že v mladosti je bil kastriran, zato nima nagonov. Skoraj nikoli ne mnjavka, razen kadar je lačen. Je prijazen, vendar se ne nosi rad. Po naravi je bolj samotarski, kar pomeni, da se rad drži zase. Je dober učitelj potrpežljivosti, saj se pusti božati šele, ko si pridobiš zaupanje. Otrok se boji (zaradi zaupanja). Sicer pa je samozavesten. Kadar so prišli k nam mlajši otroci na obisk, se je nekam umaknil tako, da ga otroci sploh niso opazili. Prav tako ni navajen drugih živali. Ne vem, koliko ima lovskega nagona. Poleti rad lovi muhe. Je zelo lep, pravzaprav je pravi pozer in se rad nastavlja na okensko polico, kjer ga lahko vsi občudujejo. Ne potrebuje veliko pozornosti, a mu je všeč če ni sam. Naš Janko je poseben muc. Ima popolnoma svoje navade, s katerimi se ti vtisne v srce. Vendar pa ga moramo zaradi bolezni v družini oddati nekomu, ki bo lahko skrbel za njega in ga imel rad, tako kot smo ga imeli mi.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 8 let



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).