oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 46571

Podarim: Omara - nočna omarica - ogledalo (lepljena masiva smreka)

Lukovica, 15.01.2010:

Podarim nočno omarico (glej zadnjo sliko), ogledalo (glej prvo sliko, slika je obrnjena, desna stran slike bi morala biti zgoraj) in omaro za obleko (glej preostale tri slike).

Omara za obleko je razstavljena na dele, tako da si morate malce predstavljati kako izgleda sestavljena. Visoka je cca. 2,2 m, široka cca. 1,5 m in globoka cca 0,6 m. Na levi strani je na razdalji cca 1 m dvoje drsnih vrat, znotraj je prazen prostor s "štango" za obešanje plaščev, srajic, hlač,... sam sem si v tem delu dodal nekaj dodatnih polic, ker so bolj praktične (te lahko po želji tudi odstranite). Na desni strani so spodaj štirje predali, zgoraj pa vrata, znotraj vrat pa tri police.

Omara je dobro ohranjena. Zakaj? Ker je bila že dvakrat razstavljena in ponovno sestavljena. Ko jo boste sestavljali se ne ustrašite, ker že od vsega začetka pravo trdnost dobi šele, ko nanjo pritrdite zadnjo stran.

Nočna omarica je dobro ohranjena. Smreka je pač mehak les, zato je na zgornji površini najti nekaj prask, vendar zadeva vseeno ni moteča.

Ogledalo je seveda odlično ohranjeno, saj je ves čas viselo na steni.

Najrajši vidim, da vzamete vse troje v kompletu (cca. 2 tedna od oddaje oglasa zato zadevo dajem samo tistim, ki bodo vzeli vse troje; ostale pa pišem na list papirja... ti bodo prišli na vrsto šele v primeru, če dva tedna nobeden ne bo vzel vsega trojega - v tem primeru jih bom čez dva tedna poklical sam)!

Lep pozdrav!

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).