oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 43623

Podarim: Podarim 8 elektroakumulacijskih peči

Maribor , 30.11.2009:
Podarimo 8 elektroakumulacijskih peči, različnih velikosti, peči so različno ohranjene in stare cca 25 let. Prevzem mogoč po 8.12.2009 oziroma po dogovoru. Za posamezne peči je že nekaj interesentov.

Če kdo odpelje vse naenkrat ima prednost!

Peči so v hiši, ki je v bližini Koroškega mostu v MB (1 v kleti, 3 v pritličju, 4 v 1. nadstropju, so različno velike/težke in na 2 ne dela termostat/ventilator, ena pa ne deluje na polni moči; čisto 100% pa tudi nisem kaj in kako katera, ker so trenutno izklopljene); Zaenkrat ustvarjam seznam interesentov za posamezne peči, če pošiljate mail pošljite tudi telefosnko številko na kateri ste dosegljivi.
LP

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).