oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 42276

Podarim: Kunčica Niša

Maribor, 10.11.2009:

KUNCI
Kunci so živali,ki imajo radi človeško družbo,sprejmejo pa tudi kakšnega živalskega prijatelja.
Prehrana kuncev mora biti precej pestra-veliko sveže zelenjave in sadja, poleti pa tudi sveža (nikoli sparjena!) trava. Mix pripravljeno (kupljeno) hrano kunci dobijo zjutraj in zvečer. Obvezno morajo imeti dnevno na voljo tudi dovolj svežega sena in seveda vodo.
Kunci potrebujejo veliko gibanja,predvsem zjutraj in zvečer,ko so najbolj aktivni.
Zdravje teh živali: Kunci bolezni zelo skrivajo, kot jim v divjini narekuje narava, zato je priporočljivo,da ga večkrat peljemo na pregled k veterinarju,ki bo znal tudi ugotoviti za kakšno bolezen,preden bo prepozno. Sicer so zelo odporni. Pazljivi moramo biti predvsem na manjše in bolj tde iztrebke (ki označujejo zaprtost),ter drisko. V vsakem primeru obiščemo veterinarja.
------------------------------
NIŠA
Niša je leto dni stara pritlikava ovnačica,ki išče nov dom. Zaradi selitve je ne morem vzeti s sabo.
Ker pa jo imam rada zanjo iščem le tako dober ali še boljši dom,kot ga ima tukaj. Navajena je življenja zunaj,kot tudi v hiši.
Ne želim,da gre komu za darilo! Živali so namreč odgovornost in jih ne moremo dajati v dar. Niso stvari niti cunje,ki jih lahko-ko se jih naveličaš-vržeš na cesto.
-----
Niša ima ZELO rada radijske kable! :)
-----
Slikico in več inf. o tej mali ,črni, a precej razcartani zgagi pa dobite na katerega od kontaktov!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).