oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 39516

Podarim: kuhinja, štedilnik, hladilnik

Ljubljana, 04.10.2009:

Zaradi popolne prenove kuhinje bi želela oddati kuhinjske elemente, stoječe in viseče, zraven spada tudi omara za hladilnik, dvojno pomivalno korito iz nerjavečega jekla z mešalno pipo, gorenjev štedilnik (dve kuhalni plošči in dva plinska gorilnika, pečica) ter gorenjev hladilnik.

Kuhinja je sicer že stara, vendar zelo dobro ohranjena. Najbolj rada bi našla nove lastnike za pomivalno korito in štedilnik, saj je oboje še v zelo dobrem stanju in bi ju bilo škoda peljati na odpad. Štedilnik je star približno 12 let in vse na njem še deluje.

Hladilnik ponujam komu, ki potrebuje morda začasno rešitev - kljub temu, da sem zanj dobro skrbela in vse še vedno deluje, ima vendarle že čez 30 let.

Tudi če vas zanima le en del oglasa, prosim pokličite, kuhinjo moram izprazniti najkasneje do 11.10.. Edini pogoj je, da pridete po stvari sami oziroma si preskrbite transport.

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).