oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 35111

Podarim: Avto Kia Pride 1.3 - nevozen

, 30.07.2009:

Podarim avto Kia Pride 1.3, bele barve, 5 vrat, letnik 1996 (simbolična slika). Avto je v slabem stanju, nevozen (ne vžge) in je primeren za rezervne dele. Še pred nekaj meseci je bil vozen in registriran, sedaj je vozilo odjavljeno. V tank je prišla voda, od tam pa do motorja, zato je avto postal nevozen - se je nehal uporabljati, saj bi bilo popravilo predrago (menjava tanka, akumulatorja itd.).

Prosim, kličite le tisti, ki nameravate avtomobil odpeljati v kompletu (z avtovleko in podobno). Obvezno bo tudi urediti papirje - novi lastnik bo preko darilne pogodbe dobil avto, nato jo bomo skupaj overili in izpolnili novo Izjavo o lokaciji vozila. Lokacija avta je Ljubljana - Bizovik, ob obvoznici. Kličite na 031/347-114. Kličite po 16. uri.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).