oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 298294

Podarim: Solidarnost:

Ljubljana, 29.12.2023:

Pozdravljeni, Vsi podjetniki nimajo te sreče, da bi lahko za ustanovitev in vodenje podjetja uporabili svoje prihranke ali prihranke družine in prijateljev. Ena od možnosti je pomoč pri financiranju projekta. In tu smo na voljo mi. Rad bi vas vprašal, ali je vaša vloga za financiranje različnih projektov še vedno na mizi? V vlogi posrednika in torej ponudnika poslovnih storitev vam lahko zagotovim, da imam za vas dobre novice in nove priložnosti. Ponovno razmislite o moji ponudbi in obljubim, da vam bom pomagal uresničiti vaše najbolj nepredstavljive projekte. Pustimo preteklost za seboj in gradimo prihodnost."

OHRANJENOST:   
Ponudba brezplačnega financiranja.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).