oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 297725

Podarim: Ali potrebujete posojilo??????

Ljubljana, 24.11.2023:

Potrebujete posojilo, da se soočite s finančnimi težavami ali da se končno rešite iz slepe ulice, ki so jo povzročile banke, potem ko so zavrnile vaše prošnje za posojilo????
Obstaja bančna prepoved in nisi v milosti bank, ali je bolje, če imaš projekt in rabiš financiranje???
Lahko vam damo znesek posojila, ki ga potrebujete, pod pogoji, ki olajšajo vaše življenje.
Pomagamo vam lahko na naslednjih področjih:
* Gospodinjski kredit
* Posojilo za nepremičnine
* Naložbeno posojilo
* Posojilo za avto
* Konsolidacija dolgov
* Odkup posojila
* Osebno posojilo
Za več informacij nas kontaktirajte na email ali VIBER: 0033780931192
HVALA.

OHRANJENOST:   
Potrebujete posojilo, da se soočite s finančnimi težavami ali da se končno rešite iz slepe ulice, ki so jo povzročile banke, potem ko so zavrnile vaše prošnje za posojilo???? Obstaja bančna prepoved in nisi v milosti bank, ali je bolje, če imaš projekt in rabiš financiranje??? Lahko vam damo znesek posojila, ki ga potrebujete, pod pogoji, ki olajšajo vaše življenje. Pomagamo vam lahko na naslednjih področjih: * Gospodinjski kredit * Posojilo za nepremičnine * Naložbeno posojilo * Posojilo za avto * Konsolidacija dolgov * Odkup posojila * Osebno posojilo Za več informacij nas kontaktirajte na email ali VIBER: 0033780931192 HVALA.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).