oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 295096

Podarim: ponudba mojega bogastva

Ljubljana - Polje, 21.07.2023:

Pozdravljeni Opravičujem se za nevšečnosti, če sem obrnil pogled proti vam, je to zato, ker je tako hotel Bog in v to verjamem.
Moje ime je IRINA WALTER vse življenje živim v NEMČIJI. Trenutno sem zelo bolna, imam 3. stopnjo raka na grlu.
Ostalo mi je le malo časa, zato želim svojo dediščino čim prej podariti. Izgubila sem moža in otroka
v tragični prometni nesreči.. Za donacijo vam imam 385.000 €, ki jih boste porabili za dobra dela. Prosim kontaktirajte me na moj elektronski naslov, da vam lahko posredujem več informacij, o tem ne dvomite.
Moj e-poštni naslov:

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni Opravičujem se za nevšečnosti, če sem obrnil pogled proti vam, je to zato, ker je tako hotel Bog in v to verjamem. Moje ime je IRINA WALTER vse življenje živim v NEMČIJI. Trenutno sem zelo bolna, imam 3. stopnjo raka na grlu. Ostalo mi je le malo časa, zato želim svojo dediščino čim prej podariti. Izgubila sem moža in otroka v tragični prometni nesreči.. Za donacijo vam imam 385.000 €, ki jih boste porabili za dobra dela. Prosim kontaktirajte me na moj elektronski naslov, da vam lahko posredujem več informacij, o tem ne dvomite. Moj e-poštni naslov:

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).