oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 294590

Podarim: Kotna sedežna garnitura TOM Florijan

Celje, 26.06.2023:

Podarim kotno sedežno garnituro TOM Florjan letnik 2004, bež barve. Sedežna je v dobrem stanju, blago je ohranjeno in ni nikjer strgano. Na enem delu je manjši madež, en del na vzglavniku je rahlo obarvan, temeljito čiščenje bi pomagalo. Dimenzije 250 x 200 cm. Sedalni del se lahko izvleče cca 15 cm, tako da dobite priročno ležišče. Pod sedalnim delom je velik predal. Za transport se sedežna razstavi na dva dela, en je dimenzije 170 x 90 x 90 cm in drugi 200 x 90 x 90 cm. Prevzem na lokaciji v Celju, hiša, za iznos iz dnevne sta potrebna dva, lahko vam pomagam.

OHRANJENOST:   
Blago je nepoškodovano, čiščenje bi osvežilo barvo. Dva madeža, en manjši na sedalnem delu in en večji na vzglavniku - glejte fotografije.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).