oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 294362

Podarim: Sling obroci

Koper/Capodistria, 14.06.2023:

100% bombažna vezava, enoslojnega slinga z obroči, ki je enostaven za uporabo, nudi odlično podporo in je vsestranski - odličen za kengurujčanje z novorojenčki ali za nošenje večjih otrok z nadzorom glave. Sling z obroči je super priročen, ko je otrok na stopnji "gor in dol", ko želijo malo hoditi in se malo nositi. Z velikimi obroči, nabranim ramenom in barvnim šivanjem, ki označuje zgornji rob, je namestitev in prilagajanje brezhibno, kar vam pomaga zagotoviti ustrezen položaj otroka, medtem ko porazdeli težo enakomerno čez ramo in hrbet. Primeren je od rojstva do malčka, pralna v pralnem stroju in s priloženimi priročnimi varnostnimi nasveti in navodili je Beco Sling z obroči super možnost za starševstvo na poti!

OHRANJENOST:   
Zelo dobro ohranjeno.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).