oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 292123

Podarim: 2 starejši desktop ohišji, eno "gamersko", eno ceneno BOF

Solkan, 22.02.2023:

Podarjam dve računalniški ohišji. ATX. Eno je kar res soliden kos, sicer starejši, ampak res dobro narejeno, pleh kot se zagre (in temu primerno težko) - ni pa kakšna moderna "steklarska" izvedba. Z ročico za odpiranje in "raili" za pogone. "Hitri mehanizem" za odstranjevanje in dodajanje kartic (ker to res delaš vsak dan). Manjka pokrovček disketnika (črn). Malo opraskan, drugače brezhiben. Drugo je generično ohišje od BOFa, kvalitete bolj bedne, ampak ne zgleda slabo. Obe ohišji imata noter optične pogone, taslabo ima še eno staro MB z ramom in procom, Kubuntu je čisto lepo tekel gor za zelo osnovno rabo. Če komu pride prav, naj pride iskat.

OHRANJENOST:   
Par prask na enem, drugo nisem ničesar opazil. Vijake, kolikor jih je manjkalo, sem dopolnil. No, še to - zadaj pri "gamerskem" manjkajo letvice, ki zapirajo luknje za kartice, ampak to se že pofila. Če to koga res muči, mogoče lahko še jaz pogledam, če jih imam par.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).