oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 291870

Podarim: DVB-T odkodirnik Si-Digi DT-12 SD za sprejem antenskega TV signala

Kranj, 10.02.2023:

Podarim DVB-T odkodirnik za sprejem antenskega TV signala. Zadeva dela, ampak odkodira samo SD video signal. TV Slo od 17. 1. 2022 oddaja samo še v HD tehniki, tako da lahko s tem odkodirnikom programe TV Slo sicer ulovite, slišite zvok, ne vidite pa slike. Od ostalih kanalov lahko gledate TV Golica, Vaš kanal in Nova TV. Morda se da kako posodobiti kodeke v odkodirniku, vendar se z raziskovanjem tega nisem ukvarjal. Iz prakse: na prazgodovinskem klasičnem katodnem TV na vikendu je slika TV Slo izginila, sliši se pa še zvok. Lahko pa preko USB ključa ali diska predvajate filme, slike, poslušate glasbo.

OHRANJENOST:   
Stanje razvidno iz fotk.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).