oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 291432

Podarim: Sesalec Grunding

Postojna, 22.01.2023:

Pozdravljeni. Podarim baterijski sesalec Grunding. Sesalec je star cca 2 leti, dela normalno. Podarjam ga, ker se baterija hitro izprazni (cca 10-15 min dela, potem ga je treba napolnit). Poleg priložim stenski nosilec, polnilec in dva nastavka za sesanje.
Vse ostale info na telefon. ISKRENO PROSIM, DA SE NA OGLAS JAVIJO OSEBE, KI SI TEŽJE PRIVOŠČIJO TAKE PREDMETE. Vse ostale, ki bi pa radi samo prišli do brezplačnega sesalca pa prosim, da se vzdržite klica. Hvala za razumevanje.
Prevzem možen v Postojni ali Vrhniki oz. po dogovoru.

OHRANJENOST:   
Sesalec ima znake uporabe, saj nam je zvesto služil. Edina napaka je polomljen zatič na sesalni glavi - zatič drži vratca od krtače na spodnjem delu sesalne glave. Trenutno so vratca polepljena z lepilnim trakom in zadeva funkcionira normalno.

DARUJEM: socialno ogroženim




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).