oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 289888

Podarim: Apple Iphone 10

Koper/Capodistria, 11.11.2022:

Mobilni telefon
Apple Iphone XS
512 Mb spomina
Črne barve
Polnilec- brez kabla.

OHRANJENOST:   
Telefon je letnik 2018. Ne deluje deep camera- prepoznava obraza za odkleniti telefon. Za normalno delovanje telefona ne potrebujete deep camere. Potrebno ga je odkleniti s geslom. Potrebno je kupiti nov ovoj in zaščitno steklo in kabel med polnilcem in telefonom. Ostalo: telefon je odličen, saj so Apple telefoni nesporno najboljši. Tudi ker imajo svoj IOS operacijski sistem in ni treba prilagajati Androidu, ki ga imajo vsi ostali telefoni. Nima nobenih vidnih poškodb. Podarjam ga zato, ker sem kupil novega. Primeren za šolskega otroka, ki mu ne morete kupiti telefona. Nima pa slovenskega menija, saj ga Apple nima. Je pa za otroke še boljše, ker se tako izpopolnjujejov angleškem jeziku.

DARUJEM: socialno ogroženim


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).