oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 289582

Podarim: Prekrivne hlačke MOOM

Pernica, 28.10.2022:

4x pritiskači
4x ježki
1x prekrivne hlačke z vložkom na pritiskače
Različni motivi: kaktusi, ježki in kiti. Izdelane iz vrhunskih materialov, ter nastavljive v kar 4 različne velikosti (od rojstva pa vse do 4 let starosti). Z dvojno zaščito pred iztekanjem med nogicami nudijo udobje tako za starše, kot za malčke. Nepremočljivi material prekrivnih hlačk je izdelan tako, da omogoča koži dihanje in kroženje zraka, hkrati pa ohranja oblačila suha. Material: 100% poliester, narejeno v Sloveniji.

OHRANJENOST:   
Hlačke sem kupila nove (pred dvema letoma so se imenovali OOPS), nosil jih je en otrok (skoraj dve leti, sedaj jih ne potrebuje več). Motivi so zbledeli, ker so bile prane 2x tedensko na 90 stopinj. Žal nekateri madeži kljub splakovanju in pranju na visoki temperaturi niso izginili (vidno na slikah). Vse hlačke so še funkcionalne.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).