oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 287503

Podarim: KOMBUČA -naravno zdravilo za vse tegobe, ki ga imate doma!

Senovo, 02.08.2022:

Zdravilna gobica kombuča, prav takšna, kot jo je oblikovala mati narava, da Vam pomaga, z osnovnim sokom, v transportni embalaži.

OHRANJENOST:   
Prodam Kombuča gobo oz. SCOBY za izdelovanje fermentiranega čaja. Kombuča je zdrav in okusen probiotični napitek, ki vzpostavi ravnovesje v prebavnem sistemu, sploh po daljšem jemanju antibiotikov ali težavah s kandido. S svojimi pozitivnimi efekti na črevesno floro pa pozitivno vpliva tudi na imunski sistem, metabolizem ter pomaga pri izgubi odvečne telesne teže. Vsebuje zelo koristen sev kvasovk imenovan Saccharomyces Boulardii, ki klinično dokazano pomaga pri težavah in boleznih prebavil, izboljša prebavo ter vzpostavi ravnovesje v črevesju. Prav tako Kombuča, narejena z zelenim ali črnim čajem, s svojimi antioksidanti - polifenoli, pozitivno vpliva na zdravje in deluje razstrupljevalno na jetra. Kombuča s svojimi probiotiki deluje protibakterijsko ter ščiti pred raznoraznimi infekcijami povzročenimi iz strani patogenih bakterij. Zaradi znanstveno dokazanih pozitivnih antioksidativnih efektov zelenega in črnega čaja znižuje LDL holesterol, dvigne koristen HDL holesterol ter ščiti pred srčnožilnimi boleznimi. Prav tako upočasni presnovo ogljikovih hidratov in pomaga ohranjati bolj konstanten krvni sladkor, zeleni čaj pa že sam po sebi dokazano zniža krvni sladkor, tako da je Kombuča zelo priporočljiva tudi za diabetike. Kombuča ima zaradi visoke vsebnosti polifenolov in ostalih antioksidantov pozitiven efekt tudi na rast in širjenje rakavih celih ter tkiv, kar je bilo potrjeno tudi s študijami, ki kažejo da tisti, ki redno pijejo zeleni ali črni čaj zbolevajo za rakom redkeje. UNIVERZALNO zdravilo in eliksir mladosti in dobrega počutja za vsakogar!!

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).