oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 287439

Podarim: Sedežna garnitura - Raztegljiv kavč

Ljubljana, 30.07.2022:

Podarim sedežno garnituro - kavč. Se lahko raztegne tudi v zakonsko ležišče (za občasno spanje ali goste). Hrbtišče je sestavljeno iz treh večjih blazin. Poleg tega podarim še 2X dodatni blazini (povštra) in 2X mehki prevleki v ujemajoči peščeno zlati barvi.
------------
Primeren za študente, morda vikend, za kakšno klubsko sobo, "plac" za glasbene vaje ...
------------
dolžina: cca 241
krajša stranica: cca 86 cm
daljša stranica: cca 150 cm
Raztegnjen torej 241 cm ob zidu x 150 cm v prostor
---------
Bom pomagal pri nošenju do vozila. Možno je parkirati direktno pri vhodu. ---------
Pokličite ali pošljite SMS. : )

OHRANJENOST:   
Kavč je star kakih 10-15 let, a presenetljivo udoben. Je iz druge roke; tisti, ki so kupili novega so imeli otroka, ki sta načela oblogo. Tkanina ima tudi nekaj flekov, zato je zdaj prekrit z mehkejšo dvojno prevleko v zlatopeščeni barvi, ki jo poleg 2 dodatnih blazin (povštrov) prav tako podarim. Pri kotu se malo povesi, ampak ne zmoti, sam tisto mesto uporabljam kot bralni kotiček, ker je sedišče nižje. Mehanizem za spodnji, izvlečni del ležišča deluje brezhibno.

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).