oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 287198

Podarim: Piaggio Ape 500 classic

Ljubljana, 21.07.2022:

Prodam vrhunsko klasično vozilo Piaggio Ape 500 v kompletu z opremo za izdelavo sladoleda (teoretično). Ta tovornjak je narejen za prodajo okusnega sladoleda, a na žalost se odpovedujem prodaji sladoleda zaradi drugega projekta, o katerem sem sanjal že zelo dolgo.
Zaradi njegovega zelo dobrega stanja lahko domnevamo, da je bil skoraj nikoli uporabljen za težja bremena. Priložena sta dva original ključa za ključavnico vrat, priložen je tudi kontaktni ključ. Akumulator je nov, Ape enostavno in zanesljivo zažene z električnim zagonom. Motor teče zelo dobro in njegov prosti tek je zelo stabilen, sklopke čiste in se zelo dobro pelje. Je suh in ne izgublja olja.
Osvetlitev je zelo dobra in tudi vse luči, vključno s smerniki in vsemi drugimi lučmi, delujejo zelo dobro.

OHRANJENOST:   
Piaggio Ape 500, leto izdelave 1958, še zelo dobro ohranjen v splošnem nepoškodovan.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).