oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 285976

Podarim: Čevlji Alpina MJoy Low velikost 39

Pernica, 19.05.2022:

Gre za zelo star model (narejeni leta 2012), so ponošeni, guma na podplatu je obrabljena, ampak vseeno niso za v smeti. Za kakšno delo doma, na vrtu ali kakšne sprehode bi bili še primerni. So brez notranjega vložka. Tega je potrebno dokupiti. Čevlje podarjam, ker so mi postali premajhni in me žulijo. Bolj podroben opis tega tipa čevlja najdete na spletni strani od Alpine, vendar opozarjam, da gre za starejši model, ki zaradi obrabljenega podplata ni več primeren za plezanje ali pohodništvo: https://www.alpinashop.si/p2-33820/pohodna-obutev/mjoy-low-622n1.

OHRANJENOST:   
Čevlji so stari kar nekaj let, ampak niso bili vsa ta leta nošeni. Podplat je obrabljen spredaj in zadaj (vidno na sliki), guma pač ni več kot nova, notranji vložek manjka in ga je potrebno dokupiti.

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).