oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 285055

Podarim: Delujoč pralni stroj Gorenje WA 1142

Ljubljana, 07.04.2022:

Največja obremenitev (kg) 5.00
spin hitrost (rpm) 1100.00.
Masa pralnega stroja (kg) 75.00
višina (cm) 85.00
Širina (cm) 60.00
Globina (cm) 60.00.
https://plasticsafetynet.org/sl/washing-machine/3453-gorenje-wa-1142.html.

OHRANJENOST:   
Sicer brezhibno deluje in super pere, ampak včasih se odloči in ob centrifugi malo zapleše (se trese). Guma ob vratih je malo nagrbančena in ima zarezo, vendar je daleč od tega, da bi lahko kakšno blago padlo skozi in je bolj estetični problem. Priključek je s 3 žicami (standardna elektrika). Če štekar ne podpira privitja 3 žic, lahko vsak, ki zna delati z žicami naredi vtikač za štekarje oz. štekar prilagodi za žice. Pač, žice je potrebno na štrom od stanovanja priključiti. Osebno bi pralni stroj še vedno uporabljal, samo je bila zelo dobra akcija za nov pralni stroj in sem jo izkoristil, sedaj pa nimam prostora za 2 pralna stroja in se moram enega znebiti kljub temu, da še deluje.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).